Workshop als avondje uit

Zo’n drie keer per jaar - meestal voor Pasen, Kerst en bij het begin van de herfst– geven Björn en Marieke workshops bloemschikken in hun zaak aan de Grotestraat. Per keer kunnen ongeveer vijftien personen meedoen. Voorbereiden is niet nodig, alles wordt verzorgd. De deelnamekosten zijn inclusief materialen, een hapje en een drankje.
Buiten genoemde gelegenheden om is het mogelijk in groepsverband – met een minimum van ongeveer tien deelnemers  - een workshop te volgen. Bijvoorbeeld met een groepje familieleden of een stel vriendinnen. Ook leuk als bedrijfsuitje.

Workhop gecombineerd met een High tea!

Om aan de workhops een extra draai tegeven, kunnen wij ook een workhop organiseren gecombineerd met een High tea! Met kerst hebben wij zo'n workhop gegeven en het was een gezellige en leuke combinatie. Bij deze combinatie workshop gaan wij uit van een groep dat bestaat uit ongeveer 10 personen, dan hebben wij aan de ene kant de high tea klaar staan en aan de werktafels kan er gewerkt worden! Onder het bloemschikken kan er gebruik gemaakt worden van de high tea! De high tea bestaat voornamelijk uit koffie/thee en jus d' orange, sandwisch, verschillende zoete broodjes en klein gebak. Mochten er speciale wensen zijn kan dit altijd in overleg!

Jaar overzicht

januari 01 - december 31

Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter
Volg ons op Twitter!